Hernejauho on usein käytössä leivonnassa, kuten leivän ja tortillojen valmistuksessa, pastan teossa sekä joissakin leivonnaisissa, kuten donitseissa ja kekseissä. Riittää, että lisätään vain 10-20 % hernejauhoa vehnäjauhoon, ja nämä ruoat saavat ainutlaatuisen hernearomin ja muuttuvat hieman terveellisemmiksi. Herneet ovat rikkaita C-, B- ja PP-vitamiineista sekä mineraaleista, kuten kalsiumista, magnesiumista, kaliumista, fosforista ja sinkistä. Kivimyllyllä jauhaminen säilyttää viljan tasapainoisen luonnollisen koostumuksen, mikä mahdollistaa glykeemisen indeksin alenemisen.
Paino: 400 g
Ruisjauhoista valmistetut ruoat ovat vähemmän kaloreita kuin vehnäjauhoista valmistetut. Jopa erilaisia laihdutusdieettejä noudattavat ihmiset voivat käyttää ruisjauhoa leivonnassa. Ruisjauhosta voi leipoa muutakin kuin perinteistä mustaa leipää. Tämä jauho toimii myös perustana monille herkullisille ja terveellisille leivonnaisille, kuten ohuille kakuilla, muffineilla, piparkakuilla, kekseillä ja pikkuleivillä. Ruisjauho sisältää B-ryhmän vitamiineja, PP-vitamiinia sekä E-vitamiinia, joka on nuoruuden ja kauneuden lähde. Kivimyllytys mahdollistaa viljan luonnollisen tasapainoisen koostumuksen säilyttämisen, mikä tekee glykeemisen indeksin alentamisen mahdolliseksi – tärkeä indikaattori niille, jotka välittävät terveydestään.
Paino: 400 g